PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

L’Ajuntament de Vilafranca recull en un web les mesures econòmiques i laborals per a autònoms i empreses impulsades per les administracions

Des del principi de la crisi pel COVID-19 i amb la voluntat de centralitzar en un únic espai tota la informació disponible, l’Ajuntament de Vilafranca, mitjançant el Servei de Promoció Econòmica, està recollint en un web les diferents mesures de caire econòmic i laboral per a autònoms i empreses que han impulsat les administracions.

Una de les qüestions principals que la crisi derivada del COVID-19 està posant de manifest és la necessitat de donar suport al teixit econòmic del país format per treballadors autònoms i empreses, un col·lectiu que està essent particularment afectat per la situació actual. 

Des de les diferents administracions s’han impulsat de forma progressiva diverses mesures de caire econòmic i laboral per intentar pal·liar aquesta situació aprovant línies de finançament específiques per atendre les necessitats de liquidabilitat d’empreses i autònoms, ajuts o prestacions econòmiques directes per cobrir part dels ingressos que s’han vist reduïts a causa del cessament temporal d’activitats o mesures de flexibilització i moratòries en el pagament d’impostos o quotes de la Seguretat Social per evitar possibles tensions de tresoreria.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca es vol posar tota aquesta informació a disposició del col·lectiu d’empreses i treballadors/es autònoms de forma centralitzada i actualitzada. Per això s’ha creat un espai amb aquesta finalitat des d’on es pot cercar i accedir al conjunt de mesures destinades al col·lectiu. El web es pot trobar en aquest enllaç https://promocioeconomica.vilafranca.cat/ Tota aquesta informació està disponible també al web de Comerç i Mercats https://comercimercats.vilafranca.cat.

A banda d’aquest espai, el Servei de Promoció Econòmica també s’està enviant un butlletí electrònic via mailchimp amb tota la informació i les novetats i, paral·lelament i de forma telemàtica des del principi de la crisi pel COVID-19, l’equip de tècnics del servei està a disposició de les empreses i dels autònoms per assessorar o resoldre dubtes respecte a aquestes mesures o d’altres derivades de la situació actual generada pel COVID-19.

Altres recursos que s’han generat de forma expressa amb motiu del COVID-19 han estat les càpsules formatives online per autònoms, empreses i emprenedors i la web que recull els comerços i productors de la terra que venen online i serveixen a domicili.

Les dades de contacte del Servei de Promoció Econòmica es poden trobar en aquest enllaç https://promocioeconomica.vilafranca.cat/contacte

 

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 103