PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

CoopCamp presenta una bateria de formacions online per a entitats de l’economia social i solidària

Davant la situació d’emergència actual, l’Ateneu CoopCamp ha programat un calendari de tallers online per tal que les entitats de l’economia social i solidària puguin fer-ne front reorientant les seves estratègies i els seus productes i serveis.

La primera de les formacions tindrà lloc divendres, en una primera sessió sota el títol Comptabilitat analítica i generació d’escenaris per a la sostenibilitat econòmica de les cooperatives, amb l’objectiu d’analitzar serveis i productes de les cooperatives i valorar-ne el seu posicionament estratègic per tal que siguin projectes sostenibles; així com la generació d’escenaris i com recalcular l’analítica per poder-se adaptar al moment actual. Aquesta formació anirà a càrrec de Fasolà SCCL, els dies 17 i 24 d’abril.

Enfocat a la importància de la comunicació i eines digitals, es proposa el taller Treiem-li suc a la comunicació digital, dividida en dues sessions. Una primera per a adquirir eines per a crear estratègies de comunicació digital i una segona per aprendre a posicionar webs als cercadors i a fer anuncis de màrqueting digital. Aquesta formació anirà a càrrec d’El Far Cooperatiu i de Jamgo, el 29 i 30 d’abril.

Per al mes de maig es proposen 2 tallers més. Un sobre Eines comercials per fer créixer el teu projecte, que oferirà eines pràctiques per a augmentar les possibilitats de tancar vendes i ampliar el parc de clients, com una manera de fer més viables i sostenibles els projectes.

La darrera formació, sobre Com fer un estudi de mercat amb pocs recursos, per obtenir eines per poder analitzar periòdicament el mercat i així poder adaptar millor els processos i les estratègies de producció, comunicació i venda a les noves situacions i demandes de la població. Aquesta formació anirà a càrrec de Visirius, els dies 20 i 27 de maig.

Totes les formacions són gratuïtes i es realitzaran a través de la plataforma Zoom. Totes aquelles persones interessades en participar-hi, cal que s’inscriguin prèviament a www.coopcamp.cat/agenda.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 111

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu