PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes agilitza els ajuts a les petites empreses, comerços i autònoms locals

Degut a l’impacte econòmic derivat de la crisi sanitària causada per la covid-19, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes atorgarà ajuts a les empreses locals més afectades mitjançant concessió directa, per tal d’agilitzar les subvencions destinades  a mitigar l’aturada o disminució de  l’activitat  d’aquestes. Amb aquesta finalitat, el consistori destinarà 240.000 euros.

Podran beneficiar-se d’un ajut de 2.000 € les petites empreses (de menys de 50 treballadors/es), comerços locals i persones autònomes, amb o sense treballadors al seu càrrec, domiciliades a Sant Pere de Ribes i que hagin hagut de tancar la seva activitat econòmica com a conseqüència del que disposa el Reial Decret 465/2020 de 17 de març (que modifica i amplia l’article 10 del Real  Recreto  463/2020,  de 14  de març), així com aquelles que acreditin una reducció de la seva facturació d’almenys el 75% en alguns dels mesos  encabits   dins   l’estat d’alarma.  El  càlcul  es farà en funció de la mitjana   de   facturació   del   semestre   natural   anterior   a   la   declaració de l’estat d’alarma. 

Les subvencions es donaran per ordre de petició i fins esgotar el pressupost disponible. Pel que fa a la compatibilitat amb altres subvencions, l’import de la subvenció sumat a altres possibles subvencions no podrà superar la reducció d’ingressos de l’activitat com a conseqüència de la crisi provocada per la covid-19.

Queden   excloses   de   la   subvenció,   les   institucions   financeres   o   bancaries, activitats   que   pertanyen   a   grans   empreses,   així   com   les   administracions públiques, els seus organismes autònoms, les empreses publiques i altres ens públics.

Els formularis per fer la sol·licitud es troben al web de l’Ajuntament, a la pàgina www.santperederibes.cat/municipi/empresa i inclouen una     declaració responsable obligatòria de que l’empresa es troba en un dels supòsits objecte de la subvenció. L’Ajuntament podrà demanar tota la documentació necessària per comprovar les dades presentades.

La documentació s’haurà de presentar mitjançant una instància genèrica a la Seu electrònica de l’Ajuntament adreçada al departament de   Promoció Econòmica.

Per a més informació i atenció de consultes relacionades amb els Ajutsa Empreses, es pot consultar la web: www.santperederibes.cat/municipi/empresa  o  trucar al  telèfon  607276115  o 607246006, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 15h.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 111

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu