PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El celler Artcava construirà gràcies a un micromecenatge un "wine bar" entre vinyes

El celler Artcava, d’Avinyonet del Penedès, conegut per la seva dedicació 100% a l’enoturisme internacional ha decidit reinventar-se a causa de la Covid-19, d’una forma àgil i participativa gràcies a la plataforma de micromecenatge Verkami i el seu nou projecte de wine bar entre vinyes.

El grup vol construir aquest wine bar, en format “pop-up”, el qual serà efímer, per tal de poder tornar aviat a l’activitat i fer front a la caiguda del 100% de turistes internacionals.

El projecte es farà realitat restaurant contenidors marítims reciclats, i amb l’enfocament de la cultura pop del street market però en un entorn rural i rodejats de vinyes amb vistes a la muntanya de Montserrat.

Actualment es troben amb un 120% de l’objectiu assolit, la campanya seguirà oberta fins al 10 de juny i ja estan pensant en l’evolució de la campanya al #MakeItHappenAgain amb l’ampliació de la proposta del wine bar cap a nous horitzons i amb més activitats culturals per fer-hi.

L’evolució de la campanya els ha agafat per sorpresa, ja que en 4 dies havien assolit els 9.500€ previstos (que és la meitat de la inversió que necessiten). Els promotors comenten que han tingut casos excepcionals: “des de la persona que ha aportat 15€, també la que aprofita el mecenatge de recompensa per comprar el nostre Cava, com aquells que han aportat 1.000€ d’una tongada, en especial una mecenes que volem deixar en l’anonimat però que ens sentim especialment agraïts i emocionats, molt! Gràcies...”.

El CEO i fundador d’Artcava, Eric Enguita, explica que “hi ha qui plora i hi ha qui fa mocadors i nosaltres hem de repensar-nos, de reinventar-nos i de mirar el que hem tingut sempre i al que moltes vegades no hem prestat atenció” com a forma de tornar el més aviat possible a l’activitat”.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 111

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu