PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Es consolida el programa Innova PIME a Vilafranca amb l’obertura de la tercera edició

INNOVA PIME és un programa empresarial per a la implementació de la innovació.

Redacció .- El Tinent d'Alcalde de l'àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l'Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, ha inaugurat aquest dijous al matí a l'edifici de l'Enològica la tercera edició del programa INNOVA PIME.

L'INNOVA PIME és una programa que es consolida en la seva tercera edició a Vilafranca. Segons ha explicat el regidor Joan Manel Montfort, “les empreses que han participat en anteriors edicions del programa el valoren molt positivament, destacant el fet que incideix de forma clara en els resultats de l'organització. La combinació de formació grupal i mentoratge individual d'una consultora especialitzada és fonamental per a l'èxit d'INNOVA PIME, ajudant l'empresa a entrenar-se per innovar de forma sistematitzada”.

El programa inclou formació grupal amb quatre sessions intensives de 4 hores cadascuna, el 25 de gener i l'1 de febrer, i diverses sessions de mentoratge amb les empreses participants, que es realitzaran entre el 2 de febrer al 30 d'abril.

0
0
0
s2smodern