PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

55 llocs de treball per persones majors de 30 anys

El Consell Comarcal del Garraf gestiona el Programa “30 Plus” 

Consell Comarcal del Garraf .- El Consell Comarcal del Garraf gestiona el Programa “30 Plus” amb la col·laboració dels ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges, amb l’objectiu facilitar la incorporació de 55 persones en atur, de 30 anys i més, a les empreses del territori.

El programa combina la definició de perfils professionals, el disseny d'un pla formatiu de 60 hores, en funció del lloc de treball i un conjunt d’incentius per a les empreses que participin en la contractació. Hi poden accedir persones en situació d’atur, de 30 anys i més, inscrites a l'Oficina de Treball com a demandats d'ocupació no ocupades (DONO). Les persones que participin al programa rebran orientació i tutories, adquisició i millora de competències transversals, formació professionalitzadora i contractació laboral, per sis mesos com a mínim.

Les empreses que contractin persones en el marc d’aquest programa, rebran un ajut equivalent al sou mínim interprofessional (655.20€/mes) per jornada completa i la part proporcional en jornades parcials, amb un mínim de sis mesos. Hi poden participar empreses, persones autònomes i entitats socials, ubicades a la comarca del Garraf. Les persones i empreses interessades poden adreçar-se a les oficines dels Serveis Locals d’Ocupació dels municipis vinculats al programa:

Canyelles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Cubelles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Olivella: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Sant Pere de Ribes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Sitges: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per ORDRE TSF/284/2016, de 24 d’octubre.

0
0
0
s2smodern