PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

CaixaBank inaugura el nou centre d’empreses a l’Alt Penedès i Garraf

El nou Centre d’Empreses del Penedès- Garraf, ubicat a Vilafranca del Penedès, dóna servei a 450 empreses de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf

Redacció .- CaixaBank ha obert físicament un Centre d’Empreses a Vilafranca del Penedès que dóna cobertura a les comarques de l´Alt Penedès i Garraf amb l’objectiu de reforçar el servei adreçat als empresaris del territori i potenciar la proximitat.

Es tracta del Centre d’Empreses del Penedès- Garraf, situat a la Rambla Nostra Senyora, 14 de Vilafranca del Penedès, des del qual es donarà servei a prop de 450 empreses de la comarca amb facturació anual superior als 2 milions d’euros.

El Centre d’Empreses del Penedès- Garraf gestiona un volum de negoci proper als 175 milions d’euros. Entre els seus clients destaquen les empreses del sector agroalimentari - un dels sectors amb més pes a l’economia d’ambdues comarques -així com les empreses industrials i de serveis logístics.

El Centre d’Empreses del Penedès- Garraf, dirigit per Robert Ramos, va obrir les portes el passat dia 1 de febrer de 2017 per donar resposta a les necessitats de les empreses de la demarcació. Tot i així, l’equip humà ja estava operatiu i va treballar temporalment durant 7 mesos al carrer Tossa de Mar, 30 de Vilafranca del Penedès.

Fins aquest moment, CaixaBank cobria les necessitats de les empreses del territori des dels Centre d´Empreses de CaixaBank situats a les poblacions de Martorell i el Prat de Llobregat.

A banda del Director del Centre, l’equip comercial el conformen un Director de Banca d’Empreses i dues Gestores d’Empresa que compten amb el suport dels especialistes de Comerç Exterior, Finançament Especialitzat (Factoring, Confirming, Leasing), Tresoreria, Banca Electrònica, Renting i Finançament al consum. L’equip d’experts a disposició dels clients es completa amb els assessors de SegurCaixa (assegurances generals) i VidaCaixa (previsió empresarial).

El servei a les empreses es completa amb dues persones de suport operatiu i una analista sènior de riscos. En total un equip de més de 15 persones per facilitar una solució òptima a les empreses en cada moment.

L’acte d’inauguració ha estat presidit per en director d’empreses de Barcelona, Carlos Gramunt acompanyat per en Robert Ramos, director del Centre d’Empreses del Penedès-Garraf, qui ha destacat la vitalitat empresarial de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf com la raó principal de la creació d’un punt d’atenció. Ramos ha manifestat que “des del Centre d’Empreses situat a Vilafranca del Penedès garantirem el millor servei de CaixaBank Empreses des de la proximitat”.

31 centres especialitzats a Catalunya

CaixaBank posa a disposició de les empreses catalanes 31 centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. En aquests centres d'empreses treballen més de 300 experts en la gestió integral de les empreses a les que donen servei i ofereixen una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank: un model propi per a banca d’empreses

CaixaBank disposa avui d’una de les majors quotes de penetració en el sector d’empreses a nivell de l’Estat: el 45% de les empreses espanyoles són clients de l’entitat financera segons FRS.

El model de servei per a banca d’empreses de CaixaBank es basa en la relació a llarg termini amb els clients a través d’un servei especialitzat, que ha permès reforçar el negoci i augmentar les quotes de mercat en factoring, confirming i comerç exterior.

CaixaBank té la vocació de donar suport al creixement de les empreses i ajudar-les en la seva gestió financera diària, amb serveis d'alt valor afegit com, per exemple, el Mur, que permet mantenir una comunicació directa i totalment segura dels gestors de les empreses amb el seu assessor personal de CaixaBank a través d'internet.

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament en comerç exterior, aportant solucions financeres que facilitin les exportacions i importacions dels clients. A més, disposa d’un equip de banca internacional i una xarxa d’oficines de representació a Paris, Milà, Francfort, Pekín, Shanghai, Dubái, New Delhi, Istanbul, Singapur, El Caire, Santiago de Chile, Bogotà, Nova York, Johannesburgo, Algèria, Sao Paulo i Lima. L’entitat també disposa d’oficines operatives a Londres, Varsòvia, Casablanca i Tànger.

En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països. També disposa d’acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.

0
0
0
s2smodern