PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El saló Motoh! Barcelona tanca la seva segona edició a tot gas amb l'assistència de 32.000 visitants

El recinte Montjuïc de Fira de Barcelona ha acollit enguany un total de 110 expositors en el certamen més important de l'estat espanyol dedicat al món de les dues rodes

ACN Barcelona .- La segona edició del saló Motoh! Barcelona s'ha clausurat aquest diumenge amb un balanç de més de 32.000 visitants, que s'han acostat al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona atrets per el que el certamen oferia en relació al món de les dues rodes.

Una edició en què 110 empreses expositores hi ha pres part mostrant les noves gammes de motocicletes, scooters i quads així accessoris com guants, cascos o jaquetes. Els organitzadors destaquen l'exhaustiva oferta comercial exposada juntament amb un complet programa d'activitats, entre els quals, cursos de formació i seguretat viària, proves dinàmiques de vehicles, simuladors de competició, exhibicions a càrrec de pilots professionals i una mostra de motos històriques. L'indret on s'ha celebrat el Motoh! Barcelona ha estat, a més, el punt de sortida i arribada de la VI ral·li Motoclàssica Barcelona.

El certamen ha registrat un bon ritme de contactes comercials així com una intensa activitat a la zona d'activitats, on s'han dut a terme 2.856 proves de vehicles i s'han comptabilitzat 476 participants en els cursos de seguretat viària organitzats pel Servei Català de Trànsit.

Motoh! Barcelona compta amb el suport d'Anesdor, la principal associació del sector que agrupa 41 empreses de la indústria de la motocicleta que representen el 96% del mercat espanyol i comercialitzen més de 83 marques, entre les quals figuren fabricants i importadors de ciclomotors, motocicletes i motocicletes tot-terreny.
0
0
0
s2smodern