PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Es clou el sisè Pla Especial de Foment de l’Ocupació al barri de l’Espirall

Redacció .- El passat dimarts va tenir lloc l’acte de cloenda del sisè Pla Especial de Foment de l’Ocupació al Barri de l’Espirall, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca en el projecte Treball als Barris i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Finalitza així un cicle de treball en el qual s’ha desenvolupat un seguit de programes d’orientació, formació i treball en favor de l’ocupació de molts veïns i veïnes del barri de l’Espirall, així com diverses accions de dinamització comunitària com el Banc de temps de Vilafranca.

Els projectes executats han estat: Dispositiu d’entrenament de competències, Curs d’atenció sociosanitària, Casa d’Oficis De la Terra 5,  Cicle de networkings, Suport als centres educatius del barri de l’Espirall, Manteniment d’edificis municipals i habitatges socials del barri de l’Espirall, Manteniment de la via pública del barri de l’Espirall, Suport als centres sociosanitaris i d’atenció a persones dependents de Vilafranca, i Dinamització comunitària.

L’obertura institucional de l’acte va anar a càrrec de la cap del Servei d’Ocupació i Formació, Montse González, que va fer un breu balanç de l’any destacant la implicació de les persones, les empreses, les entitats, els centres educatius i els centres sociosanitaris en aquest projecte. Tot seguit, van intervenir l’Anna Soldevila (Seraf Penedès 2) i l’Esther Guardiola (Residència Ricard Fortuny) que van destacar el bon funcionament i el beneficis d’acollir alumnes en pràctiques. A continuació, es va escoltar el testimoni de participants dels diferents projectes que van comentar la seva experiència. Finalment, es van lliurar als participants els diplomes que acrediten la formació rebuda i a les empreses col·laboradores un diploma de  reconeixement  pel seu compromís social.

0
0
0
s2smodern