PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

CaixaBank inaugura la renovada oficina de Vilafranca, la vintena a Espanya amb la tecnologia més avançada

Redacció .- CaixaBank va inaugurar aquest dimarts al centre de Vilafranca el nou concepte d’oficina que està implantant arreu del país.

Amb aquest canvi es vol desenvolupar un model de relació amb els clients que fomenti la innovació, la transparència i la proximitat. La renovada oficina, denominada A Vilafranca i situada a la plaça Sant Joan, 2, és la primera que ha estrenat les noves tecnologies en una ciutat que no sigui capital de província. Les obres de remodelació de les seves instal·lacions, d'uns 800 m2, s'han allargat quatre mesos.

L’oficina vilafranquina va obrir les seves portes el 1925 esdevenint la trenta-tresena de tot l’Estat. Actualment, disposa d’una plantilla de 22 empleats i gestiona uns 14.000 clients. Entre les novetats, destaca el nou horari d’obertura, que s’ha ampliat de 8 a 20h, de dilluns a divendres, en resposta a una de les demandes dels clients, que ara podran ser atesos al llarg del dia.

“L’estètica de l’oficina és completament diferent a la convencional, de la mateixa manera que també canvia la relació entre els treballadors i els clients, als qui donem tot el protagonisme”, comenta Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona. En aquest nou model d’oficina es potencia l’atenció personal i la gestió de l’autoservei; s’acompanyarà i ajudarà al client en l´ús dels caixers d´última generació situats a l’oficina, que permeten fer fins a 200 operacions, i als dispositius amb accés a Línia Oberta per a centrar-se en la gestió de les operacions que requereixin assessorament. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda a l’entrada de l’oficina per un treballador que els guia en funció de les seves necessitats. Amb l’ús de l’smart PC, a més, ja es poden realitzar operacions i signar contractes. “Intentem digitalitzar tots els nous documents perquè és més pràctic i ràpid”, afegia Nicolau.

A l’acte d’inauguració va assistir més d’un centenar de persones, que van voler conèixer de prop els canvis incorporats a l’oficina. També van ser presents el director de l’oficina, Jordi Sabe, i el director de l’Àrea de Negoci, Ivan Quesada, de CaixaBank; a més de diversos membres de l’equip de govern. El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, va aprofitar l’ocasió per posar en valor les entitats bancàries, que durant la crisi “han estat molt criticades”. De CaixaBank va destacar la seva col·laboració en diversos projectes amb l’Ajuntament, un fet que “no passa amb altres entitats bancàries”.

0
0
0
s2smodern