PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El conseller Baiget inaugura el polígon de La Bisbal del Penedès

El Corte Inglés hi opera una plataforma logística des d’on distribueix productes a tot l’arc mediterrani

Redacció | Olga Aibar .- El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, i l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, van inaugurar el dijous 15 de setembre el polígon industrial de les Planes Baixes, al Baix Penedès.

La meitat d’aquest polígon, de 400.000 m2 i impulsat per un promotor privat, correspon a la plataforma logística que va obrir a mitjans de juliol El Corte Inglés mitjançant la qual distribueix productes a l’Aragó, València i Múrcia. Tanmateix, l’empresa actualment només n’ocupa uns 45.000, que donen feina a prop de 70 treballadors, segons va explicar el seu director de comunicació a Catalunya, Jordi Romanyac durant la inauguració. Romanyac va apuntar que van escollir aquesta ubicació per “la seva ubicació privilegiada, just en el trencant de les autopistes AP-2 i AP-7 i proper a l’entrada de mercaderies del port”.

El conseller d’Empresa i Coneixement, va insistir que “la prioritat del Govern és fomentar l’activitat empresarial i la generació d’ocupació arreu del territori” i va reivindicar la necessitat d’infraestructures com el corredor mediterrani. L’alcaldessa, Agnès Ferré, va avançar que “ben aviat una altra empresa s’implantarà al polígon, amb la qual cosa ja estarà el 60% de la superfície venuda”.

El conseller també va assegurar que el Govern continua treballant en el gran projecte logístic projectat al Baix Penedès, el Logis Penedès: “hi va haver una petició de reformulació i no està aturat, de manera que continua els seus treballs”, va assegurar. Un dels problemes en què s’està treballant és el de la manca de potència elèctrica, que frena les inversions.

0
0
0
s2smodern