PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Vuit empreses penedesenques, distingides per la UEP per la seva trajectòria anual

La cinquena Nit Empresarial organitzada per la patronal penedesenca va aplegar prop de 200 persones al Mirador de les Caves de Subirats

Redacció | Olga Aibar .- Vuit empreses de l’Alt i Baix Penedès van ser guardonades el dijous 14 de juliol amb un dels vuit Premis UEP 2016 que es van lliurar en el marc de la 5a Nit Empresarial, organitzada per la patronal penedesenca.


El lliurament dels guardons, va tenir lloc el dijous 14 de juliol als jardins del restaurant el Mirador de les Caves de Subirats. L’acte va ser presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget; l’alcalde de Subirats, Pere Pons, i el president de la UEP, Santi Carda.


Prenent com a referència el lema de la 5a Nit Empresarial, “Nous temps, nous paradigmes”, sor Lucía Caram, que durant la seva intervenció va citar paisatges de l’Evangeli i personalitats de diversos àmbits, va afirmar que “ningú no posa vi nou en bots vells” i que cal sumar les sinèrgies de tots els actors del territori. En aquest sentit, destacà la importància de la col·laboració público-privada: “és l’hora de la cooperació en contra de la competitivitat. Necessitem gent proactiva, disposada a construir i decidida a deixar-se d’excuses”.


Una afirmació que va compartir amb el president de la UEP, Santi Carda, que va destacar que “els nous temps ens aboquen a sumar esforços per avançar plegats”. Carda va destacar també que “el principal capital de les empreses són les persones” i va emplaçar els assistents a “fer del Penedès una terra de prosperitat i oportunitats”. L’alcalde de Subirats, Pere Pons, es va confessar orgullós que la 5a Nit Empresarial se celebrés al seu municipi i va fer també una crida a la unitat per “fer entre tots un Penedès més fort”. Finalment, el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va agrair la feina que fa la Unió Empresarial del Penedès per cohesionar el territori “posant en valor el teixit econòmic i social” i va emplaçar l’entitat a “continuar implicant-se en els projectes que han de dissenyar el futur de la comarca i del país”, posant com exemple la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani on la UEP es va integrar des del primer dia amb veu i vot. També va incidir que “les empreses creen valor a la societat, són actius que necessitem com a país” i va apuntar que “la incertesa no ens ha de portar a la inacció”.


També es va comptar amb la intervenció del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que va enviar un videomissatge als empresaris carregat també d’optimisme. Puigdemont va agrair l’esforç que han fet les empreses per aguantar i superar la crisi i va concloure que “amb confiança, esforç i talent ens espera un futur esplendorós”.
La cinquena Nit Empresarial de la Unió Empresarial del Penedès va finalitzar amb un sopar als jardins del restaurant el Mirador de les Caves servit pel grup gastronòmic Cal Blay. 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 111

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu