PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

ADEPG premia Cafès Novell com l’Empresa de l’Any 2016

La 25a Nit de l’ADEPG va guardonar una desena d’empreses del territori en un acte al qual va assistir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Redacció | Lídia Oñate .- Una nit a l’any, l’Associació d’Empresaris del Penedès-Garraf (ADEPG) celebra un sopar amb empresaris i personalitats del món polític local i nacional, la Nit dels Premis ADEPG.

L’edició d’enguany de la Nit de l’Empresa, que arribava a la 25a edició, va aplegar més de 500 assistents a l’Hotel Melià de Sitges. Entre ells es trobava el president de la Generalitat Carles Puigdemont, que va ser acompanyat de l’alcalde amfitrió, Miquel Forns, i el president de l’ADEPG, Jordi Solé i Tuyà.

Per segon any es va lliurar el premi d’Empresa de l’Any, que va recaure a Cafès Novell, de Vilafranca. El seu fundador, Ramón Novell, va ser l’encarregat de rebre el guardó en homenatge també a la llarga trajectòria d’aquesta empresa vilafranquina, que va néixer el 1958.

En total, l’ADEPG va guardonar deu empreses i empresaris de l’Alt Penedès i del Garraf. Durant la nit, també es va reconèixer l’economista vendrellenc Salvador Guasch Figueras en l’àmbit de la cultura d’empresa. A més d’exercir com a professor d’economia a Esade, a EAE i a Harvard, Guasch va fundar l’Aula de Formació del Penedès, ubicada a Vilafranca del Penedès i especialitzada en formació empresarial.

0
0
0
s2smodern