PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Banc Sabadell aprova el trasllat de la seva seu social a Alacant

El consell d'administració del Banc Sabadell, l’entitat que va integrar la despareguda Caixa Penedès, ultima aquesta tarda l'aprovació del trasllat de la seva seu social a Alacant.

Redacció.-La caiguda de l'acció en les últimes jornades i el recel dels clients amb els dipòsits ha precipitat l'activació dels plans de contingència.  Així, la cúpula de l'entitat preveu anticipar al que pugui succeir i no espera a dilluns, quan el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha de valorar els resultats i el camí a seguir després de l'1-O.

El Sabadell ha escollit Alacant perquè de les diferents seus del grup a tot Espanya, la de la ciutat valenciana és la més òptima en comptar amb serveis importants com el de serveis de dades. A Alacant se situava la seu de l'antiga CAM (Caixa d'Estalvis del Mediterrani) que va ser adquirida pel Sabadell en subhasta pel preu simbòlic d’un euro. La nacionalització de la CAM havia suposat una injecció de 5.249 milions d’euros procedents del Fons de Garantia de Dipòsits a través d’ampliacions de capital.

Sabadell ha mantingut l’entitat com el principal referent financer a la província, on tancarà l’exercici amb 209 oficines.  

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 78


 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà