PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El Grup Juvé & Camps reorganitza la seva estructura accionarial

S'ha donat entrada a un nou soci per consolidar i donar continuïtat al projecte liderat per Meritxell Juvé

El passat 27 d'octubre es va formalitzar un reajustament en la titularitat del Grup Juvé & Camps després que alguns accionistes del grup familiar decidissin deixar de formar part del mateix per a escometre nous projectes personals i professionals. 

El Sr. Joan Juvé Santacana, actual president del grup, que ha liderat el conjunt empresarial durant aquestes últimes dècades, i Meritxell Juvé Vaello, quarta generació de l'empresa familiar i actual consellera delegada, seguiran al capdavant de la companyia mantenint tant les seves funcions com seva participació accionarial. Així mateix, fruit d'aquest reajustament s'ha donat entrada a un nou soci per consolidar i donar continuïtat al projecte liderat per Meritxell Juvé. Per la seva banda, l'equip directiu actual seguirà desenvolupant les funcions que han situat la companyia com una de les empreses més representatives del sector.

Tot això permetrà consolidar l'estructura actual del projecte iniciat el 1921, que ha situat la companyia al capdavant del lideratge dels elaborats de Gran Reserva. Amb un clar objectiu de continuïtat en la dinàmica de la gestió de les diferents empreses del grup, l'acord familiar resultant permetrà preservar els valors tradicionals de les marques del grup empresarial, reforçant la seva vocació internacional i el seu posicionament en el mercat.

Sobre Juvé & Camps
Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d'escumosos de qualitat del món, líder en elaboració de Cava Gran Reserva. Presidit per Joan Juvé, la família porta segles dedicada a la viticultura. Compten amb 271 hectàrees de vinya cultivades de forma 100% ecològica i a les seves caves subterrànies del celler de Sant Sadurní d'Anoia neixen marques com Juvé & Camps La Capella, Gran Juvé & Camps, Milesimé, Blanc de Noirs, Reserva de la Família , Essential, Reserva Cinta Púrpura, Sweet i el Brut Rosé. D'altra banda, en la moderníssima celler d'elaboració a Espiells s'obtenen els vins base cava i s'elaboren els vins blancs Ermita d'Espiells, Miranda d'Espiells, Gregal d'Espiells i Flor d'Espiells, els rosats Ermita d'Espiells rosé i Aurora d'Espiells rosé, i els negres Casa Vella d'Espiells, Vinya Escarlata i Iohannes, un vi d'autor per a guarda elaborat en homenatge al fundador del celler.

 
0
0
0
s2smodern