PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Ametller Origen contractarà 250 nous treballadors per formar part dels seus equips de botiga

Les entrevistes començaran el dia 21 de novembre i culminaran el dia 30 del mateix mes

Redacció.- Ametller Origen contractarà 250 nous treballadors per formar part dels seus equips de botiga. L'empresa es troba en plena expansió dins el món de l’alimentació saludable. L’estructura del grup està formada per l’àrea agrícola amb camps propis al llarg de l’eix mediterrani, l’obrador de productes elaborats a Olèrdola i la comercialització de productes a través de les seves botigues.

El grup vol incorporar 250 nous ametllerencs per formar part dels seus equips de botigues (venedors, carnissers/xarcuters, restauradors..) i és per això, que avui dimarts 31, inicia una convocatòria per diverses poblacions de Catalunya que culminarà amb entrevistes tancades del 21 al 30 de novembre.

Barcelona: 21/11

Tarragona: 22/11

Vilafranca del Penedès: 23/11

Manresa: 28/11

Sabadell: 29/11

Mataró: 30/11

Els interessats es poden inscriure a ametllerorigen.cat/treballa-amb-nosaltres abans del 14 de novembre, data en què finalitza el plaç.

Ametller Origen posa en marxa aquest tipus d’iniciatives per "captar talent i tenir els millors equips a les seves botigues". L’empresa, segueix amb el ferm objectiu de crear una marca capdavantera en l’alimentació saludable i que estigui present en tots els àmbits possibles de la vida de les persones.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC