PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

“La Llotja” clou amb èxit de participació i la mirada posada en la següent edició

“La Llotja” 2017 ha conclòs avui amb un èxit de participació i resultats esperançadors

Redacció.- Al llarg dels tres dies que ha durat el certament, els resultats són exitosos ja que en els 22 actes, en total, hi ha participat 400 persones, han intercanviat contactes 50 productors i restauradors i el nivell qualitatiu de les conferències ha estat a l’alçada de les expectatives dels assistents.

El dijous, 23 i el divendres, 24, han estat els dies més dirigits per a professionals (productors, restauradors i tècnics) de “La Llotja”. S’han celebrat sessions tècniques que han anat des d’analitzar i reflexionar sobre les noves tendències de promoció i suport als productes autòctons, o donant veu a la Xarxa Agroecològica del Garraf amb l’experiència exitosa del “dPagès.coop”. La Xarxa Agroecològica del Garraf es va presentar com un model d’optimització empresarial i d’economia social i solidària per a grups i cooperatives de consum, restauradors, comerços, menjadors escolars i menjadors col·lectius.

A més, “La llotja” va propiciar la connexió entre productors i restauradors a les sessions com l’Enxarxa’t on més de 50 professionals han connectat sinergies i acords comercials entre les empreses de productes alimentaris del Penedès i el Garraf i els establiments i comerços de la demarcació; en definitiva, el contacte entre productors, elaboradors, restauradors i distribuïdors.

També hi ha hagut moments d’èxit de participació, amb més de 50 persones, en el tast il·lustrat on l’historiador i membre de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Xavier Esteve, i el sommelier de l’Escola d’Hostaleria de l’Intitut J.R. Benaprès de Sitges, David Martínez, van traslladar als assistents per un recorregut històric i gustatiu de La Carretera del Vi, mitjançant una masterclass de la història vitivinícola i els orígens del traçat, juntament amb el tast de diferents vins de cellers de La Carretera del Vi, maridats amb plats i productes propis de la cuina del Penedès i el Garraf.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 82

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà