PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Freixenet celebra els orígens de ‘les bombolles’ amb un homenatge al brindis

Ricardo Darín i Michelle Jenner protagonitzen l’anunci de Nadal de 2017, que torna a portar la màgia de les bombolles del cava a les llars

Quaranta anys d’anuncis nadalencs donen per a molt i més quan entre ells han participat estrelles del cinema de renom internacional. Per aquest motiu, aquest any Freixenet celebra el 40è aniversari de la primera aparició de la bombolla Freixenet acompanyada d’artistes amb un microrelat protagonitzat per l’actor argentí Ricardo Darín i l’actriu catalana, Michelle Jenner. L’anunci és un homenatge a la tècnica del brindis i reivindica la seva essència com a convenció social que transcendeix el simple gaudi per ser quelcom més especial.

En paraules del director de Comunicació de Freixenet, Pere Bonet, “el brindis s’ha banalitzat fins el punt que s’ha convertit com un tic”. Sota l’eslògan “El arte de brindar”, que dóna nom a la campanya, Freixenet pretén instruir sobre com fer un bon brindis. Per això, la campanya també està formada per petits tutorials que mostren totes les fases del brindis. Amb aquest anunci la cava sadurninenca també commemora les quatre dècades que porta felicitant les festes nadalenques de la mà d’estrelles de l’espectacle. El 1977 va ser el tret de sortida d’aquesta línia, quan va ser Liza Minnelli qui va desitjar les bones festes de Freixenet. Després van venir grans artistes com Gene Kelly, Shirley Mclaine, Paul Newman, Sharon Stone, Antonio Banderas, Penélope Cruz i Pierce Brosnan, entre molts altres.Aquest any les estrelles escollides, Darín i Jenner, van mostrar la seva il·lusió per participar en un projecte en el qual han aportat, d’una banda, el discurs, i de l’altra, la màgia i humor, respectivament. Durant la presentació de l’anunci, el passat 28 de novembre, al Palacete de los Duques de Pastrana de Madrid, Darín comentava que el primer que va demanar abans d’acceptar l’encàrrec era “conèixer bé la idea i el que volien que fes. Si crec que és una cosa novedosa i atractiva llavors comencem a parlar”. En el cas de Jenner va ser més emotiu, ja que “és l’anunci que més recordo des de petita i un dels més esperats i especials per a mi. De seguida que m’ho van proposar vaig dir que sí”. Per al director de l’anunci d’enguany, Kike Maíllo (que ja havia fet els tres anteriors), aquesta és “una de les campanyes més especials de l’any i per a mi és un orgull realitzar l’anunci de Freixenet. D’alguna manera, aquest cop torno al tema que em va portar aquí, que és la vessant cinematogràfica.” Sobre el seus treballs anteriors Maíllo va afegir que “després dels anuncis amb David Bisbal i Maria Valverde i els dos de l’equip de gimnàstica rítmica, volia seguir donant més pes a la dona i remarcar el seu empoderament als anuncis de Freixenet”.

L’anunci s’emetrà a les televisions a partir de l’11 de desembre, però tant la peça publicitària com tots els continguts extra de la campanya ja es poden veure a la pàgina web www.elartedebrindar.es i a les xarxes socials de Freixenet.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà