PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Vilafranca del Penedès, una de les primeres ciutats catalanes que rep el distintiu Ciutats i Viles amb Caràcter

Juntament amb Lleida, Tarragona, Girona, Terrassa, Vic, Reus i Tortosa

Redacció.- Dimecres a la tarda va tenir lloc al Palau Moja de Barcelona l'acte de lliurament dels primers distintius de Ciutats i Viles amb Caràcter. El director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, van ser els encarregats del lliurament. Per part de l'Ajuntament de Vilafranca, el va recollir la regidora de Promoció Turística, M. Dolors Rius. 

La distinció de Ciutats i Viles amb Caràcter és una marca de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d'Empresa i Coneixement, que ahir van rebre les ciutats de Lleida, Tarragona, Girona, Terrassa, Vic, Reus, Vilafranca del Penedès i Tortosa. 

Aquesta marca té com a objectiu posar en valor el patrimoni urbà de Catalunya –més enllà de Barcelona- i promocionar aquelles ciutats que combinen diferents aspectes (cultura, art, gastronomia, arquitectura, innovació, etc.) per oferir al visitant una experiència completa. Hi poden optar ciutats mitjanes –pel que fa al volum de població- i amb una forta personalitat marcada per alguns aspectes com ara el caràcter històrico-cultural, enogastronòmic, artístico-creatiu, entre d'altres. 

La marca Ciutats i Viles amb Caràcter forma part del programes de treball de l'Agència Catalana de Turisme en l'àmbit del turisme cultural. El seu objectiu és atraure aquells turistes interessats pel turisme cultural i posicionar Catalunya com una destinació de referència en aquest segment.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà