PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La companyia Supermercats Ribetans presenta concurs de creditors

Les dificultats econòmiques de la companyia Supermercats Ribetans l'han dut a presentar un expedient concursal davant del Jutjat Mercantil número 5 de Barcelona.

Aquesta companyia és la fundadora dels supermercats Can Torreta, especilitzada en productes de proximitat i de fruites i verdures kilòmetre 0. Aquets històrics supermercats tenien quatre botigues a la zona del Penedès, dos a Sant Pere de Ribes, un a Vilafranca del Penedès i un a Segur de Calafell. Tanmateix, l'any passat van arribar a un acord amb l'empresa HD Covalco, de Granollers, per integrar-los a la marca Coaliment Compra Saludable.
L'origen de Supermercats Ribetans se situa en l'any 1820, quan els avantpassats dels actuals gestors actuaven de masovers a la masia Can Torreta. L’any 1885 Josep Coll i Jacas, oncle del rebesavi de la generació actual, va començar a comercialitzar a Sant Pere de Ribes en un petit establiment ubicat on ara hi ha la plaça de la Vila del poble. L’any 1992 van obrir el primer supermercat de Ribes, que tenia 400 m2, i un any després va obrir un hipermercat a la mateixa localitat.
Supermercats Ribetans tenia des de feia temps problemes de rendibilitat, amb resultats deficitaris, que l'han dut a aquesta suspensió de pagaments.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 82

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà