La companyia Supermercats Ribetans presenta concurs de creditors

Les dificultats econòmiques de la companyia Supermercats Ribetans l'han dut a presentar un expedient concursal davant del Jutjat Mercantil número 5 de Barcelona.

Aquesta companyia és la fundadora dels supermercats Can Torreta, especilitzada en productes de proximitat i de fruites i verdures kilòmetre 0. Aquets històrics supermercats tenien quatre botigues a la zona del Penedès, dos a Sant Pere de Ribes, un a Vilafranca del Penedès i un a Segur de Calafell. Tanmateix, l'any passat van arribar a un acord amb l'empresa HD Covalco, de Granollers, per integrar-los a la marca Coaliment Compra Saludable.
L'origen de Supermercats Ribetans se situa en l'any 1820, quan els avantpassats dels actuals gestors actuaven de masovers a la masia Can Torreta. L’any 1885 Josep Coll i Jacas, oncle del rebesavi de la generació actual, va començar a comercialitzar a Sant Pere de Ribes en un petit establiment ubicat on ara hi ha la plaça de la Vila del poble. L’any 1992 van obrir el primer supermercat de Ribes, que tenia 400 m2, i un any després va obrir un hipermercat a la mateixa localitat.
Supermercats Ribetans tenia des de feia temps problemes de rendibilitat, amb resultats deficitaris, que l'han dut a aquesta suspensió de pagaments.

0
0
0
s2smodern