PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'empresa XTA estrena oficina mòbil per facilitar l'accés a internet d'alta velocitat als municipis del Penedès i el Garraf

A partir de l’octubre, XTA, Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, posa en marxa una oficina mòbil per facilitar l’atenció als usuaris de fibra d’alta velocitat a diferents municipis de l’Alt i Baix Penedès i Garraf.

Per tal de facilitar la contractació de proximitat, l’oficina mòbil itinerant s’instal·larà a cada municipi un matí per setmana. S’hi oferirà la possibilitat de contractació de paquets de serveis que poden incloure telefonia fixa i mòbil, fibra a diferents velocitats i TV, sense haver de desplaçar-se a les oficines centrals d’XTA a la Granada.

De moment, els municipis on es desplaçarà l’oficina seran Llorenç, l’Arboç, Banyeres, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal en horari de matins i Sant Pere de Riudebitlles, Canyelles, Torrelavit, Olivella i Viloví en horari de tardes. Es poden consultar els horaris de l’oficina mòbil a xta.cat/oficinamobil.

XTA és una empresa estretament vinculada amb el Gran Penedès. Actualment, una vintena de municipis es beneficien del seu internet d’alta velocitat. A més, ofereix solucions de connectivitat a ajuntaments i entitats així com la cobertura d’esdeveniments.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 82

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà