PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'empresa XTA estrena oficina mòbil per facilitar l'accés a internet d'alta velocitat als municipis del Penedès i el Garraf

A partir de l’octubre, XTA, Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, posa en marxa una oficina mòbil per facilitar l’atenció als usuaris de fibra d’alta velocitat a diferents municipis de l’Alt i Baix Penedès i Garraf.

Per tal de facilitar la contractació de proximitat, l’oficina mòbil itinerant s’instal·larà a cada municipi un matí per setmana. S’hi oferirà la possibilitat de contractació de paquets de serveis que poden incloure telefonia fixa i mòbil, fibra a diferents velocitats i TV, sense haver de desplaçar-se a les oficines centrals d’XTA a la Granada.

De moment, els municipis on es desplaçarà l’oficina seran Llorenç, l’Arboç, Banyeres, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal en horari de matins i Sant Pere de Riudebitlles, Canyelles, Torrelavit, Olivella i Viloví en horari de tardes. Es poden consultar els horaris de l’oficina mòbil a xta.cat/oficinamobil.

XTA és una empresa estretament vinculada amb el Gran Penedès. Actualment, una vintena de municipis es beneficien del seu internet d’alta velocitat. A més, ofereix solucions de connectivitat a ajuntaments i entitats així com la cobertura d’esdeveniments.

0
0
0
s2smodern