PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Més d’un centenar d’assistents al 4t Congrés de Dones d’Empresa

Més d’un centenar de congressistes, dones i homes d’empresa, van participar en la quarta edició del Congrés de Dones d’Empresa que portava per lema L’empresa amb una mirada diferent.

L’edició 2018 ha vist consolidar el format proposat pel col·lectiu femení de la FEGP en el qual es conjuguen a la perfecció quatre elements: empresa, avantguarda, contactes i dona.

L’obertura del Congrés, divendres, comptava amb la intervenció de Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de les Dones, ens que dóna suport incondicional a l'entitat des de la primera edició d’aquest acte anual, de la mateixa manera que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Federació Empresarial del Gran Penedès.

En el guió s’hi van escoltar microponències al voltant de les novetats fiscals i financeres però també tendències en direcció de persones i rendiment d’equips. Abans del dinar de treball, Sandra Arévalo, reconeguda emprenedora internacional, va explicar com s’ho va fer per convertir els reptes en oportunitats i per exposar la seva experiència personal a l’auditori.

Tot just en iniciar la tarda tocava el torn de parlar de tendències en digitalització, com ara blockchain, realitat virtual i ciberseguretat, per acabar amb la taula d’experiències amb personatges tan rellevants com Imma Ratera (CSIC), Cristina Mercader (empresària), Isabel Corella (Triem) i Ana Rodríguez (Institut Català d’Oncologia).

0
0
0
s2smodern