PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Més d’un centenar d’assistents al 4t Congrés de Dones d’Empresa

Més d’un centenar de congressistes, dones i homes d’empresa, van participar en la quarta edició del Congrés de Dones d’Empresa que portava per lema L’empresa amb una mirada diferent.

L’edició 2018 ha vist consolidar el format proposat pel col·lectiu femení de la FEGP en el qual es conjuguen a la perfecció quatre elements: empresa, avantguarda, contactes i dona.

L’obertura del Congrés, divendres, comptava amb la intervenció de Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de les Dones, ens que dóna suport incondicional a l'entitat des de la primera edició d’aquest acte anual, de la mateixa manera que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Federació Empresarial del Gran Penedès.

En el guió s’hi van escoltar microponències al voltant de les novetats fiscals i financeres però també tendències en direcció de persones i rendiment d’equips. Abans del dinar de treball, Sandra Arévalo, reconeguda emprenedora internacional, va explicar com s’ho va fer per convertir els reptes en oportunitats i per exposar la seva experiència personal a l’auditori.

Tot just en iniciar la tarda tocava el torn de parlar de tendències en digitalització, com ara blockchain, realitat virtual i ciberseguretat, per acabar amb la taula d’experiències amb personatges tan rellevants com Imma Ratera (CSIC), Cristina Mercader (empresària), Isabel Corella (Triem) i Ana Rodríguez (Institut Català d’Oncologia).

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà