PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Serveis Mèdics Penedès celebra 25 anys de recorregut professional

El passat divendres, Serveis Mèdics Penedès (SMP) va celebrar 25 anys des del seu naixement, el 1993, en mans del Dr. Josep Panyella amb un acte commemoratiu al Restaurant La Daurada Beach Club de Vilanova i la Geltrú. L’acte, que va reunir els professionals que formen l’equip humà del centre i altres col·laboradors, va servir per agrair la tasca a algunes de les persones vinculades a SMP i reivindicar els èxits obtinguts durant aquests 25 anys a més dels reptes de futur per seguir evolucionant com a grup mèdic.

SMP va obrir el seu primer centre a Vilafranca amb la intenció d’oferir un servei sanitari proper i personalitzat al Penedès i al Garraf. Amb 25 anys de servei, compta amb 4 centres més de multiespecialitat mèdica, a més del primer, situats a Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Sant Sadurní i Gelida, d’on s’han ofert, només amb el que va d’any 2018, al voltant de 700.000 prestacions mèdiques, d’entre les quals la majoria són de consultes externes.

Un dels principals èxits a destacar és el seu baix percentatge en absentisme laboral, ja que només de gener a octubre ha recaigut en un 3,14% d’entre un equip humà format per 146 professionals de diferents disciplines, a més de 85 professionals en prestació de serveis.

SMP ha mantingut una permanent implementació, al llarg d’aquests anys, de noves especialitats i serveis mèdics, la creació i renovació d'instal·lacions, la conversió a centre ecològic amb la introducció de bones pràctiques per a la cura del medi ambient i el seu principal objectiu: la voluntat d’apropar centre mèdic i pacient i transformar el servei en relació. D’aquí n’han sorgit, en aquests darrers dos anys, diverses eines com la creació de la cita online, la bústia de suggeriments i reclamacions a través de la web i el Portal del Pacient, eines que milloren la comunicació i faciliten l’accessibilitat del pacient al centre i a la seva documentació mèdica.

0
0
0
s2smodern