PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El grup Henkell & Co. es converteix en “Henkell Freixenet”

El grup alemany Henkell ha anunciat que a partir d'avui passen a nomenar-se Henkell Freixenet. Henkell & Co. Sektkellerei i Freixenet S.A. marquen la seva cooperació amb un nou nom i un logo conjunt per a la societat holding, l'antic Grup Henkell & Co. Tanmateix, Freixenet S.A. mantè el seu nom i logotip propis. Els canvis es faran efectius a partir de l'1 de gener de 2019. 

L'aliança hispano-alemanya crea el líder mundial del sector dels vins escumosos, permetent Henkell i Freixenet desenvolupar nous mercats i canals de distribució. Freixenet és la marca líder internacional de vins escumosos amb posicions fortes en molts mercats i vendes en 140 països. Per la seva banda, el Grup Henkell té un ampli portafoli de vins escumosos, amb posicions de lideratge en multitud de països, incloent marques com Mionetto, el Prosecco més venut al món.  Les operacions conjuntes de Henkell & Co i Freixenet als EUA i al Regne Unit començaran 2019 com "Freixenet Mionetto" i "Freixenet Copestick", respectivament. 

L'any passat, les vendes del Grup Henkell & Co van ascendir a 702 milions d'euros, mentre que Freixenet S.A. va generar 535 milions d'euros en el passat exercici. Juntes, les empreses donen feina a 4.000 persones a tot el món.

0
0
0
s2smodern