PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'anunci de Nadal de Freixenet deixa enrere les bombolles i els famosos i s’apropa més als consumidors


El de Freixenet és un dels anuncis més esperats de Nadal. Avui l'hem pogut veure a les caves de Sant Sadurní en el marc de la campanya "Celebra al teu ritme". L’espot sorprèn perquè trenca amb el que s'ha fet fins ara i deixa de banda les bombolles i els personatges famosos per posar els consumidors com a protagonistes. L’objectiu és connectar amb tot tipus de públic, i identificar-los amb la marca. La música hi té un paper destacat, sobretot el tema Night and Day, del compositor Cole Porter, que transmet emoció, nostàlgia, destresa a les escenes familiars i romàntiques de l’inici, per acabar amb un remix final en una festa a la platja.

L’anunci ha estat dirigit per Virgil Ferragut, un jove de 27 anys amb una dilatada trajectòria internacional. Segons Pedro Ferrer, conseller delegat de la companyia, “Freixenet sempre ha exaltat la celebració de la vida. Des que el meu avi, Pedro Ferrer, va iniciar la publicitat en la companyia l’any 1930, hi ha hagut diverses icones amb l’objectiu de ser una marca innovadora i internacional. Tanmateix, des de fa temps teníem en ment la idea de canviar. Les bombolles s’havien convertit en una icona, com les pel·lícules de cowboys, i hi ha un moment en què avorreixen. Per això, la nostra cap de màrqueting ha tingut el valor d’acabar amb elles i estem contents amb el resultat. És un anunci agradable de veure, que insta al consum i a la celebració tant dels petits moments com dels grans èxits de la vida”.
Martina Obregón, cap de màrqueting del grup, hi afegia que “amb aquest anunci volem desestacionalitzar el consum de cava i consolidar el creixement internacional de la marca. També connectar amb tot tipus de públic, buscar l’autencitat i posar els consumidors en el centre”.
Pel que fa a l’acostament al públic més jove, un dels objectius de la companyia, es potenciarà productes com l’Ice, el Mia o el Prosecco Freixenet, per tal que es consumeixi durant tot l’any i d’una manera més informal. Respecte a aquest darrer producte i els possibles recels que pot causar en alguns consumidors Ferrer recordava que el Prosseco "només suposa un 5% de les vendes totals del grup”. 

El director de l'anunci explicava que "hem volgut mantenir els senyals d'identitat de la marca com són el color daurat o el brindis que ara és més informal i vibrant". L'espot s'estrenarà a la televisió el diumenge 9 de desembre i ja es pot veure a través dels canals digitals de Freixenet.

 

0
0
0
s2smodern