PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L’antic càmping Buen Vino de Calafell obrirà al març com un parc d'activitats a l'aire lliure

L'històric càmping Buen Vino, conegut en la seva última etapa com a càmping Calafell, es convertirà recentment en un parc d'activitats a l'aire lliure, Calafell Aventura. Els seus promotors han anunciat que obriran les portes el 18 de març i que tot el procés tindrà una inversió de més de 900.000 euros. 

Els promotors han garantit la preservació de la pineda perquè quedarà integrada a les atraccions. Entre les activitats que tindrà el nou parc hi haurà minigolf, tirolines, rocòdrom, cinema 4D, servei de bar i restauració, toros mecànics i altres ginys, un espai per a organitzar esdeveniments, una zona de paint-ball i activitats de ‘teambuilding’. El portaveu dels promotors, Isidre Farré, ha assegurat que l’entrada serà gratuïta i l’accés a les atraccions requerirà una targeta de prepagament.

La intenció dels promotors és obrir tot l’any. En època de temporada alta, adreçant-se a turistes. Als mesos hivernals, atraient grups escolars d’arreu de Catalunya. 

Segons Isidre Farré, “la inversió prevista inicialment s’ha duplicat gairebé, perquè volem oferir autèntica qualitat i la màxima seguretat en el Calafell Aventura, "els elements de seguretat que tindran les tirolines són els millors. No deixem cap detall a l’atzar”.

De la seva banda, l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha indicat que “era necessari un espai com aquest dins de l’oferta turística del nostre municipi. Aquest era un espai degradat i en desús, en un indret cèntric. La pineda estava protegida, però no hi havia contingut”. L’alcalde ha afegit que “aquest parc permetrà gaudir d’unes activitats que es fan dins d’un espai natural, i a la vegada serà un ganxo per al turisme familiar, que és una de les nostres apostes de futur”.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà