PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L’antic càmping Buen Vino de Calafell obrirà al març com un parc d'activitats a l'aire lliure

L'històric càmping Buen Vino, conegut en la seva última etapa com a càmping Calafell, es convertirà recentment en un parc d'activitats a l'aire lliure, Calafell Aventura. Els seus promotors han anunciat que obriran les portes el 18 de març i que tot el procés tindrà una inversió de més de 900.000 euros. 

Els promotors han garantit la preservació de la pineda perquè quedarà integrada a les atraccions. Entre les activitats que tindrà el nou parc hi haurà minigolf, tirolines, rocòdrom, cinema 4D, servei de bar i restauració, toros mecànics i altres ginys, un espai per a organitzar esdeveniments, una zona de paint-ball i activitats de ‘teambuilding’. El portaveu dels promotors, Isidre Farré, ha assegurat que l’entrada serà gratuïta i l’accés a les atraccions requerirà una targeta de prepagament.

La intenció dels promotors és obrir tot l’any. En època de temporada alta, adreçant-se a turistes. Als mesos hivernals, atraient grups escolars d’arreu de Catalunya. 

Segons Isidre Farré, “la inversió prevista inicialment s’ha duplicat gairebé, perquè volem oferir autèntica qualitat i la màxima seguretat en el Calafell Aventura, "els elements de seguretat que tindran les tirolines són els millors. No deixem cap detall a l’atzar”.

De la seva banda, l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha indicat que “era necessari un espai com aquest dins de l’oferta turística del nostre municipi. Aquest era un espai degradat i en desús, en un indret cèntric. La pineda estava protegida, però no hi havia contingut”. L’alcalde ha afegit que “aquest parc permetrà gaudir d’unes activitats que es fan dins d’un espai natural, i a la vegada serà un ganxo per al turisme familiar, que és una de les nostres apostes de futur”.

0
0
0
s2smodern