PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La Fundació Pinnae, reconeguda per la revista 'Actualidad Económica'

La Fundació Pinnae va ser reconeguda per la revista Actualidad Económica en el marc dels XV Premis d’Obra Social i Educació Financera que convoca anualment. En concret, la publicació els ha concedit el segon guardó d’àmbit nacional en la categoria d’Acció Social per la primera convocatòria de projectes a l’impuls social del territori.

L’objectiu dels mateixos és recolzar programes destinats a persones o col·lectius especialment vulnerables i que donin resposta als reptes de la societat actual.
La convocatòria “Impuls social pel territori” de la Fundació Pinnae que ha estat premiada es va obrir el passat mes d’abril amb 100.000 euros de dotació, rebent un total de 40 sol·licituds presentades per 36 entitats diferents. Al juliol, previ assessorament dels experts avaluadors de la Fundació Pere Tarrés, el Patronat de la Fundació Pinnae va ser el jurat que atorgava la línia d’ajuts als sis projectes més ben puntuats.

La convocatòria va culminar al setembre amb un acte familiar de lliurament del diplomes, data en què les entitats van començar a posar en marxa els seus projectes.

0
0
0
s2smodern