PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Serveis Mèdics Penedès compra el Centre Comarcal de Certificats Mèdics de Vilafranca

El centre sanitari Serveis Mèdics Penedès (SMP) ampliarà la seva presència a la comarca en la realització de reconeixements mèdics per a l’obtenció i renovació de permisos de conduir després d’adquirir el Centre Comarcal de Certificats Mèdics de Vilafranca (CCCM). Al mateix temps, té com a objectiu dur a terme accions que intervinguin, fermament, en la millora de la seguretat vial de la comarca.

SMP assumirà tota l’activitat generada pel CCCM a les seves  instal·lacions de Vilafranca (Plaça de la Creu de Santa Digna, 1) on, actualment, ja ofereixen el servei de reconeixements mèdics des de fa més de 20 anys.

Amb aquesta ampliació de servei, que s’iniciarà a partir del 2 de gener, SMP vol millorar l’accessibilitat i eficàcia en les revisions mèdiques per a l’obtenció de permisos de conduir, entre altres. De cara al pacient, s’introdueix la possibilitat que pugui fer-se la revisió sense necessitat de cita prèvia o, en cas que es vulgui concertar hora amb antelació.

A banda d’ampliar aquest servei, SMP també vol participar, activament, en la millora de la seguretat viària de la comarca aportant iniciatives basades en la informació i educació de la població, incloent-hi, per exemple, un estudi per a la detecció dels punts negres locals que serveixi com a prevenció per als conductors i per a reduir el balanç anual d’accidents de trànsit de la comarca.

Amb aquest propòsit de projecte d’educació viària, des de SMP s’iniciarà una ronda de contactes amb escoles, instituts i ajuntaments de la zona per donar-li la màxima difusió i treballar amb aquests centres. A la vegada, es dissenyarà un pla d’acció conjuntament amb altres agents implicats en la seguretat viària, com la policia local.  

0
0
0
s2smodern