PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La família Ferrer comprarà sis cellers al grup Freixenet


La família Ferrer comprarà sis cellers al grup Freixenet. Segons ha publicat el diari Expansión i ha confirmat l'ACN, l'operació costarà 15 milions d'euros (MEUR) i es preveu formalitzar abans del 31 de juliol. Un dels dos consellers delegats del grup, Pedro Ferrer Noguer, serà qui rubriqui la compra i es converteixi en el nou propietari dels sis cellers: els de Vionta (Rías Baixas), Valdubón (Ribera del Duero), Solar Viejo (la Rioja), Morlanda (Priorat), Fra Guerau (Montsant) i l'argentina Finca Ferrer. L'operació arriba després de l'aliança que van segellar Freixenet i Henkell, a través de la qual el grup alemany va passar a tenir el 50% de les accions de la companyia catalana.
En el marc d'aquest acord, el grup ja va anunciar la voluntat de centrar-se amb el cava i els escumosos. I per tant, desinvertir en vins. Ara, la compra de les sis bodegues per part de la família Ferrer confirma aquesta estratègia. Es preveu, però, que les diferents marques de vi es continuïn comercialitzant sota el paraigües de Freixenet (a través d'un contracte de serveis que la família Ferrer signarà amb el grup).

Al 2017, les vendes del grup Henkell & Co van pujar fins als 702 milions d'euros (MEUR), mentre que Freixenet SA va generar-ne 535. Juntes, les dues firmes donen feina a 4.000 persones arreu del món.
0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà