PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L’Arboç contracta 4 persones en el marc del programa de Treball i Formació

L’Ajuntament de l’Arboç, a través del programa Treball i Formació ha contractat 4 persones per ajudar a fer tasques de reparació i manteniment a l’equip de la Brigada municipal. Els treballs se centren a realitzar feines vàries com la reparació de mobiliari urbà, reparació de voreres, manteniment de zones de joc infantils, etc. 

Les 4 contractacions es van dur a terme a través de subvencions destinades a projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral en el marc del programa Treball i Formació. Tres dels contractats ho són per un període de 6 mesos en el marc de les línies PANP i PRGC i una altra ha estat contractada per un període d’un any en el marc de la línia DONA.

La contractació es va fer el dia 28 de desembre a través del Consell Comarcal del Baix Penedès. Les persones seleccionades van haver de passar una entrevista presencial i es van tenir en compte varis factors com la situació de cada família, el nombre de fills, o el temps que aquella persona portava en situació d’atur.

El programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

0
0
0
s2smodern