PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La Cambra de Comerç de Tarragona donarà suport al projecte 'Integra'ls'

La Cambra de Comerç donarà suport al projecte Integral's, centrat a donar ocupació a persones amb risc d'exclusió. La cambra va decidir donar suport al projecte mitjançant formacions adaptades a les necessitats de perfils professionals de les empreses dels polígons industrials bisbalencs, una col·laboració que començarà de forma imminent.

El proper dimarts ja es tindran en compte les persones amb dificultats, durant la propera formació PICE que es durà a terme a la Bisbal del Penedès i que estarà adaptada als llocs de treball d'una empresa bisbalenca que preveu una selecció de personal aviat. 

Els representants del projecte Integra'ls estan treballant per fer arribar el projecte a les entitats, administracions i empreses del territori amb la finalitat de fer xarxa i aconseguir el màxim de col·laboracions possibles per tirar endavant el projecte amb el màxim de garanties. En els últims dies s'ha presentat el projecte a la Diputació de Tarragona, on ha tingut una bona acollida, i s'han realitzat visites a diverses empreses dels polígons industrials bisbalencs. Durant les properes setmanes es continuaran visitant empreses i es presentarà el projecte a l'Oficina del Treball de la Generalitat (OTG) del Vendrell i a l'equip docent de l'Institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès.

Els dos objectius d'Integra'ls són aconseguir inserir 50 persones entre el 2019 i el 2020 al mercat de treball i que les empreses millorin la situació de vulnerabilitat de les persones amb més dificultats d'inserció i que, incorporant-les a la seva plantilla, puguin ser treballadores responsables i estables.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109