PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Obert el termini per presentar candidatures a la 17a edició del concurs Creajove que organitza l'Ajuntment de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca organitza de nou el Concurs Creajove, que premia el millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores menors de 40 anys. El termini d’inscripcions ja s’ha obert. Per tal de participar en el concurs cal que els emprenedors interessats presentin un pla de negoci, i que hagin iniciat una activitat econòmica a la comarca de l’Alt Penedès amb data censal d’alta posterior a l’u de gener de 2018.

Enguany, el guanyador d’aquesta categoria es premiarà amb un xec regal per valor de 500€, i amb una beca formativa de l’Escola de Direcció d’Empresa gentilesa de l'FEGP per valor de 100€.

Per altra banda, el concurs té dues categories més, la d’idea de negoci més creativa i la de millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària, premiades amb un xec regal de 150 i 200 euros, respectivament i que estan reservades als alumnes dels centres d’ensenyament secundari de l’Alt Penedès que hagin participat en els tallers Creajove que imparteixen els tècnics del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca als diferents centres educatius.

Els emprenedors interessats a participar en el concurs poden presentar les seves candidatures a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l‘Ajuntament de Vilafranca del Penedès fins al proper 28 de febrer.

L’edició d’enguany es clourà el dia 21 de març amb la celebració de la Jornada de l’emprenedor on es duran a terme un seguit de ponències al voltant de les habilitats directives i dels comportaments emprenedors i on tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis del concurs posant el colofó al Programa Creajove 2018-19.

0
0
0
s2smodern