PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

L'emprenedora Maria Batet va presentar ahir el seu darrer llibre, "La creativitat: atreveix-te a tenir bones idees" a la sala del Casal

Ahir al vespre es va presentar al Casal de Vilafranca el darrer llibre de Maria Batet, titulat La creativitat.Atreveix-te a tenir bones idees. A l'acte, organitzat per la Federació d'Empresaris del Gran Penedès (FEGP), hi va assitir una cinquantena de persones.

El llibre, que va sortir publicat al setembre, inclou suggeriments per atrevir-se a tenir bones ides, per tal d'incorporar petits canvis per esdevenir una persona més creativa. Es tracta d'escrits curs i directes, acompanyats d’imatges simples i metafòriques que ensenyen a mirar la realitat des d’òptiques ben diverses.

La presentació va anar a càrrec de Ramon Novell, vicepresident de la federació empresarial. També hi va intervenir breument la il·lustradora vilafranquina Antònia Bonell, el president del Casal, Miguel Àngel Garcia, el director d'Edicions i Propostes Culturals Andana, Ramon Nadal, i la mateixa autora. Antònia Bonell va fer una de les seves il·lustracions en directe, i els assistents van crear, jugar, improvisar, i compartir idees a partir d'aquesta imatge. Segons l'autora, va ser "un d'aquells dies que em quedaran gravats per sempre".

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109