PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Llopart és escollit per als programes Premium de Turisme

Foto: Xavier Rovira

Llopart ha tornat a ser escollit pels principals Organismes de Promoció del Turisme per formar part dels seus programes Premium. Es tracta de l'Agència Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona.

Ambdós organismes disposen de programes de promoció que inclouen empreses i organitzacions especialitzades que ofereixen productes de luxe, únics i exclusius, especialment pensats per als clients més exigents. Totes les empreses ofereixen experiències i serveis singulars i enriquidors basats en un tracte exclusiu i personalitzat, adaptat a les necessitats i la cultura de cada visitant.

Les empreses i organitzacions que formen part de la marca garanteixen una oferta de primera qualitat per ajudar els seus clients a gaudir de la Catalunya més autèntica: les activitats més singulars, la gastronomia més elaborada, els racons més amagats o les experiències més exclusives. L’enoturisme és un ingredient perfecte dins d´aquesta oferta i Llopart ha aconseguit fer-s´hi un lloc amb el seu projecte orientat a diferents tipus de públic, entre els quals s’hi troba el segment de luxe.   

El projecte enoturístic de Llopart va consolidar al 2018 la bona perspectiva dels darrers anys, amb un increment en el nombre de visitants i una ampliació del ventall de propostes gastronòmiques i experiencials, sempre amb la finalitat de fer viure la vinya i el territori al visitant, i fer-li sentir els segles d’història de l’Heretat. 

0
0
0
s2smodern