El Consell Comarcal del Baix Penedès insereix dinou persones en el món laboral

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha iniciat aquest mes el programa Enfeina’t amb l'objectiu de facilitar la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència a persones en situació d’atur, mitjançant la seva contractació laboral. A més de l’adquisició de l’experiència laboral, aquestes persones també tindran un acompanyament que els facilitarà instruments per assolir la seva inserció laboral.

En total són 12 peons d'obra i manteniment que treballen en diferents tasques, ubicats a cada municipi de la comarca, excepte Llorenç del Penedès i El Vendrell. També s'incorporen 5 llocs d'Auxiliar administratiu/-va, que treballaran al mateix Consell Comarcal, als departaments d’Ensenyament, Serveis Socials, Turisme, Intervenció i Ocupació), 1 monitor de lleure (a Llorenç del Penedès), i 1 informador/-a (1 lloc de treball per 9 mesos, ubicat al Vendrell)
Els contractes són de 12 mesos (excepte l'informador, que iniciarà al maig).

El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada, en especial atenció també al col·lectiu femení, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

Les persones contractades tenen la tècnica d'orientació com a persona de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral. També és encarregada d'elaborar un diagnòstic de cada persona per a poder treballar aptituds que puguin tenir minimitzades pel temps que estan a l'atur. En funció de les necessitats del participant, es treballaran uns aspectes o uns altres.
El projecte Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social a càrrec de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.
.

0
0
0
s2smodern