PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Unes 150 empresàries i directives del Gran Penedès assistiran al dotzè sopar de Dones d'Empresa

Unes cent-cincuanta empresàries i directives del Gran Penedès està previst que assisteixin a la dotzena edició del sopar de Dones d’Empresa, que se celebrarà el 15 de març a Le Méridien Ra Hotel Beach & Spa, al Vendrell.

Aquest esdeveniment és una cita cada vegada més atractiva, pels seus potencials d’interrelació i per l’ambient convivial entre les participants, segons afirmen tant des de l’organització com les persones que hi han assistit en alguna ocasió. Ja s’han rebut confirmacions per part de representants d’institucions locals i comarcals, com també de la província i d’altres demarcacions.

La primera autoritat del municipi vendrellenc, l’alcalde, Martí Carnicer, també hi serà present i també alcaldesses i regidores de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf que no han dubtat en participar en aquest gran esdeveniment de l’economia i l’empresa en clau de dona. 

En el capítol d’intervencions, també s’ha confirmat la xerrada que anirà a càrrec de la periodista Sílvia Cóppulo, la directora i presentadora del programa "El Divan", que s’emet per Catalunya Ràdio, i ara també per TV3. El títol de la seva ponència serà "Com comunicar persuadint. El diàleg estratègic".

0
0
0
s2smodern