PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha signat un conveni amb 'la Caixa' per impulsar projectes socials de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha signat aquest matí un conveni amb l'obra social de 'la Caixa', per valor de 3.500€. El conveni té per objecte establir el marc de la col·laboració entre la Fundació Bancària “la Caixa” i el Consell Comarcal del Baix Penedès per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social que aquesta última du a terme en el desenvolupament del seu objecte fundacional.

Concretament, amb aquesta ajuda, el Consell Comarcal podrà reforçar dos serveis que són primordials en l’estratègia preventiva i de cohesió social que persegueix l’ens. Un d'ells és el pis social que dóna servei a persones d'ús puntual. Un habitatge d’acolliment residencial d’urgència que l’Ajuntament de Bellvei cedeix al Consell Comarcal, per atendre famílies que no disposen temporalment d’habitatge.

Amb la subvenció també es podrà adquirir material divers per a la realització d’activitats dirigides als adolescents/joves que assisteixen als locals de joves. Aquests locals pretenen oferir un espai lúdic, formatiu i educatiu als joves, com a eina preventiva i que fomenta la seva participació.

Com a representant del Consell, ha signat el conveni la presidenta, Eva M. Serramià, i per part de la Caixa, Alexis Gómez, director d'Institucions de Caixabank. La presidenta del Consell Comarcal ha volgut remarcar que ‘els diners aniran destinats a aquells sectors de població més vulnerables, que són víctimes de la crisi econòmica que pateix la comarca’. Alexis Gómez ha explicat que l’Obra Social de La Caixa representa la primera a Espanya en aquest àmbit, i ha volgut agrair al Consell l’oportunitat de col·laboració que han mantingut.

 

 

0
0
0
s2smodern