PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Sercotel Hotel Group explota el seu primer hotel a Sitges sota la nova marca Kalma Hotels

La cadena hotelera Sercotel Hotel Group continua amb el seu pla d'expansió per Espanya i Llatinoamèrica amb la incorporació d'un nou hotel a Sitges, el Kalma Sitges Hotel, comercialitzat com Hotel La Niña per la gestora anterior. Kalma Hotels & Resorts és la marca de gaudi vacacional de la cadena, formada per una combinació d'establiments boutique i hotels amb encant, tant a destinacions de costa com d'interior. Kalma Sitges Hotel s'uneix a la cadena en modalitat d'explotació. Prèviament, sota la marca Sercotel Hotels, la companyia ja estava comercialitzant Sercotel Hotel Subur.

Aquest establiment de 46 habitacions està situat en una edificació de principis del segle XX, amb una arquitectura singular i façana protegida de gran colorit, icònica a Sitges. Kalma Sitges Hotel és a primera línia de mar, al centre del passeig marítim de Sitges. 

L'inici de l'explotació de l'hotel per part de Sercotel Hotel Group aquest estiu ha vingut de la mà de diverses inversions de millora, les quals han donat un nou aire al producte, adaptant-lo als estàndards de la marca vacances de Sercotel, Kalma Hotels & Resorts. Millores a les habitacions, zona d'esmorzars i molt especialment en la remodelació de zones comunes com el lobby amb accés directe al nou restaurant.

El restaurant de l'hotel arriba de la mà del grup barceloní "Labarra", que compta amb diversos establiments de gran èxit a la Ciutat Comtal. 

Així mateix, un nou equip humà està treballant per implantar tots els elements d'atenció a l'hoste i experiència del client que es poden trobar en alguns hotels de la cadena, com pot ser el check-in online o l'esmorzar sense presses, dos serveis identitaris dins del concepte "slow-living" de la marca Kalma Hotels & Resorts.

En paraules de Marisol Turró, president de Sercotel Hotel Group, "L'aposta per aquest tipus de projectes no és flor d'un dia, sinó part d'una estratègia clara per l'operació d'actius rellevants i amb caràcter, en destinacions tant urbans com de vacances" .

L'hotel s'integra en la distribució global de l'aliat internacional de Sercotel Hotel Group, Choice Hotels, mitjançant la seva inclusió en la col·lecció Ascend.

0
0
0
s2smodern