PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La delegació de la Cambra a l’Alt Penedès comptarà amb una oficina de Secotbcn

La delegació de l’Alt Penedès a Vilafranca té, des del 30 de setembre, una delegació de Secotbcn per donar suport teixit empresarial del territori. Així ho van materialitzar amb un acord el president del Consell de la Delegació de la Cambra de Barcelona, Ramon Giró, i el president de Secotbcn, Francesc Turró, i vicepresident de l’associació, Vicens Bombardó.

Mitjançant aquest acord, la delegació de la Cambra a l’Alt Penedès potenciarà la millora de la tasca de promoció, assessorament i ajut a tot l’empresariat del territori, així com el foment de l’emprenedoria i el desenvolupament de nous negocis.
En aquest sentit el Delegat de Secotbcn a Vilafranca, Gabriel Santolaria, ha celebrat la posada en marxa d’aquest nou servei al territori i ha manifestat el seu interès en adreçar-se a col·legis i centres formatius de caire professional per tal de recolzar als estudiants dels darrers cursos en la seva presa de decisió davant el seu futur laboral.

Sectotbcn és una associació no lucrativa de voluntariat sènior d’assessorament empresarial, que compta amb més de 200 sèniors de la província, els quals han tingut responsabilitats en el món de l’empresa, les administracions públiques i l’ensenyament, entre d’altres. Voluntàriament posen a disposició de Secotbcn els seus coneixements i experiència per tal de facilitar els objectius de caire empresarial i social que conformen el seu objecte social.
Un dels seus eixos principals d’activitat és el de proporcionar suport a emprenedors en l’àmbit empresarial, mitjançant el corresponent assessorament i la formació en diferents matèries relacionades amb el món de l’empresa (laboral, comptable, fiscal, RRHH, etc.).
L’altra línia d’actuació de Secotbcn, de caire social, és el de col·laborar amb d’altres associacions, empreses i administracions públiques per tal que mitjançant convenis es pugui atendre les possibles necessitats de diferents col·lectius amb atencions diverses, com poden ser persones d’avançada edat o discapacitats, etc.
Aquesta nova delegació de Secotbcn se suma a les delegacions ja presents de Sabadell, Mataró, Granollers i Vic.

0
0
0
s2smodern