PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El secretari general de la FEGP, Isidre Also, deixa la patronal després de 28 anys de trajectòria

El fins ara secretari general de la Federació Empresarial del Penedès, Isidre Also, l'adjunta a direcció, Míriam Sánchez, i la responsable de Formació i Recursos Humans, Susanna Gómez, han presentat aquest matí a la presidenta de la Federació, Neus Lloveras, la seva desvinculació laboral de l'entitat, en forma de baixa voluntària i de manera immediata.

Tots tres han expressat el seu agraïment a l'entitat i "a totes les persones que ens han fet costat durant tots aquests anys". A més, han mostrat disposició per col·laborar "per tal que tot continuï sense cap alteració".

Isidre Also va ser un dels impulsors de la patronal del Gran Penedès i membre des de l'any 1991. Expert i docent en comunicació, organització d'actes i protocol, ha desenvolupat una intensa trajectòria com a promotor firal i d'esdeveniments de dinamització econòmica i empresarial. Director de l'Escola de Direcció d'Empresa (EDE), té estudis de Relacions Públiques a la UB, Direcció General a l'IESE i Estratègia i Competitivitat Regional a la UPC.

0
0
0
s2smodern