El secretari general de la FEGP, Isidre Also, deixa la patronal després de 28 anys de trajectòria

El fins ara secretari general de la Federació Empresarial del Penedès, Isidre Also, l'adjunta a direcció, Míriam Sánchez, i la responsable de Formació i Recursos Humans, Susanna Gómez, han presentat aquest matí a la presidenta de la Federació, Neus Lloveras, la seva desvinculació laboral de l'entitat, en forma de baixa voluntària i de manera immediata.

Tots tres han expressat el seu agraïment a l'entitat i "a totes les persones que ens han fet costat durant tots aquests anys". A més, han mostrat disposició per col·laborar "per tal que tot continuï sense cap alteració".

Isidre Also va ser un dels impulsors de la patronal del Gran Penedès i membre des de l'any 1991. Expert i docent en comunicació, organització d'actes i protocol, ha desenvolupat una intensa trajectòria com a promotor firal i d'esdeveniments de dinamització econòmica i empresarial. Director de l'Escola de Direcció d'Empresa (EDE), té estudis de Relacions Públiques a la UB, Direcció General a l'IESE i Estratègia i Competitivitat Regional a la UPC.

0
0
0
s2smodern