PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L’escola de negocis ESIC distingeix la trajectòria de Vallformosa

L’escola de màrqueting i negocis ESIC ha distingit la trajectòria empresarial de Vallformosa amb el Premi Aster. Un jurat presidit per Antoni Pont ha decidit atorgar a Vallformosa el Premi Aster Trajectòria Empresarial Pimes 2019 “per ser un celler que, amb més de cent anys d’història, ha sabut adaptar-se als temps, reinventar-se i innovar en els seus productes i instal·lacions”. El jurat dels premis afegia que “amb una clara aposta per la tecnologia i la digitalització, ha aconseguit arribar al consumidor de manera més ràpida i eficient, respectant sempre la sostenibilitat i el medi ambient”.

La directora general de Vallformosa, Marta Vidal, va recollir ahir el guardó. El jurat ha decidit atorgar aquest premi ex-aequo amb l’agència de relacions públiques, comunicació i esdeveniments Solsona Comunicación, amb una trajectòria de 25 anys.

Eduard Prats, director general d'ESIC a Catalunya i adjunt a la direcció general d'ESIC, va destacar el motiu pel qual es continua apostant per unir el seu acte de graduació i el lliurament dels guardons Aster en una mateixa trobada: “Volem que els nostres alumnes, abans de deixar les aules, tinguin clars referents per al seu exercici professional”.

El lliurament dels premis Aster va tenir lloc ahir a l’auditori del Palau de Congressos de Fira de Barcelona, durant la cerimònia de graduació dels alumnes de Grau i Postgrau de l’escola de negocis ESIC. A l’acte hi van assistir més de 1.000 persones.

En anteriors edicions, alguns dels guardonats amb el Premi Asters Trajectòria Empresarial han estat el celler del Priorat Clos Galena, Josper, Torrons Vicens, el Grup Espinaler, Grup Gomà-Camps, S.A.U. o  Nani Marquina, S.A.

0
0
0
s2smodern