PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La col·lecció Diorama de Pinord rep dos guardons en la 2a edició dels Premis VinoGràfic

El jurat de la segona edició dels Premis VinoGràfic 2020, el prestigiós concurs nacional de disseny d’imatge de marca de vi, ha reconegut la col·lecció de vins monovarietals Diorama de les Bodegues Pinord amb dos guardons: Millor caixa expositora i Millor ma­terial publicitari.

D'una banda, el guardó a Millor caixa expositora reconeix els estoigs amb dos vins i quatre ampolletes d’aromes de la col·lecció Diorama com el millor dels packagings presentats al concurs. Aquests estoigs permeten als consumidors veure i olorar el vi sense haver d’obrir les ampolles.

D’altra banda, el guardó Millor material publicitari reconeix les guies de tast de la col·lecció Diorama que animen als consumidors a realitzar un tast a casa seguint els passos que s’indiquen i a jugar al ‘Joc de les aromes’ amb les ampo­lletes que hi ha a cada estoig.

Sobre la col·lecció Diorama de Pinord
La col·lecció Diorama està formada per sis vins monovarietals procedents de vinyes ecològiques, que presenten unes aromes característiques, fàcils de percebre i de diferenciar. Aquesta col·lecció consta de tres estoigs de luxe amb dos vins diferents cadascun: Syrah i Merlot; Garnatxa blanca i Garnatxa negra i, el darrer, Blanc Chardonnay i Pinot Noir Rosat.

Cada estoig conté, a més, quatre ampolletes d’aromes, que corresponen a les olors més característiques dels vins de cada estoig i una guia de tast per ajudar al consumidor a familiaritzar-se i a distingir les di­ferents varietats. A més, al final de la guia, s’explica el ‘Joc de les aromes’ on Diorama aposta perquè el consumidor identifiqui, amb el petit mostrari que s’hi inclou, cada tipologia de raïm amb el seu vi.


Sobre els Premis VinoGráfic
Els Premis VinoGráfic, organitzats per la consultora ALAMESA Wine & Beer Action Marketing, són el pri­mer concurs nacional que reconeix la tasca de disseny, comunicació i màrqueting en el sector vinícola. En aquesta edició s’hi van presentar més de 100 treballs diferents de les diferents categories i subcategories existents. Un jurat format per experts en disseny gràfic, comunicació, màrqueting, publicitat i actius digi­tals va valorar els diferents treballs presentats de manera telemàtica.

En aquesta ocasió, els organitzadors del concurs han destacat “la capacitat creativa de les empreses del sector”. A més, afegeixen que donat la qualitat dels treballs presentats queda demostrada la confiança de bodegues que, com és el cas de Pinord, confien en empreses innovadores que potencien la vessant visual dels vins perquè l’aparença és un factor determinant a l’hora d’impulsar la seva compra.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 105