PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La FEGP veu "desmesurades" les noves restriccions del Govern i demana un pla d'ajudes extens

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) ha criticat les noves restriccions anunciades pel Govern, que ha titllat de "desmesurades". La patronal assegura que no està demostrat que la restauració, els comerços o gimnasos siguin llocs de contagi de la covid-19, i apunta que la "majoria" d'infeccions es produeixen en l'àmbit privat.

En aquest sentit, sosté que els empresaris han fet "inversions importants" per aplicar nombroses mesures de prevenció, motiu pel qual insta el Govern a reconsiderar les restriccions que han d'entrar en vigor aquest divendres si el jutge les avala. Si al final tiren endavant, la patronal penedesenca reclama un pla d'ajudes més extens del que s'ha anunciat fins ara, que consideren "clarament insuficient".

Apunten que "entenem i compartim que la situació sanitària requereix d'una reacció ràpida del Govern de la Generalitat, però creuen que les mesures que es proposen focalitzen l'acció sobre els Centre de Treball, espais "on no sembla que es produeixi la principal problemàtica". lo

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 103