PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El Pla Estratègic d’Activitat Econòmica del Garraf promou la participació

Com a pas previ a la redacció del document del Pla Estratègic d'Activitats Econòmica del Garraf, aquest darrer trimestre de l’any es dedica a promoure la participació d’experts, professionals i coneixedors de diferents aspectes que es consideren clau, sempre en relació amb l’entorn comarcal.

Les primeres sessions de treball han tingut com a entitats amfitriones l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria (UPC), la Delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials del Garraf i l’Alt Penedès i la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Els propers dies se seguirà una agenda de reunions de la mà del sindicat CCOO, l’entitat de comerç FEM Ribes, el Gremi de Constructors del Garraf i l’associació AICAT Garraf. Aquesta tanda continuarà fins a mitjans de desembre amb altres col·lectius sindicals, professionals i gremials.

A banda, l’etapa participativa del Pla Estratègic troba altres escenaris de diàleg en els mitjans de comunicació. A la televisió comarcal, el programa Debat a bat està dedicant un cicle al voltant de l’economia comarcal. També les emissores de ràdio de Cubelles i Vilanova i la Geltrú han programat espais per parlar del mosaic econòmic del Garraf.

Mitjançant els diferents apartats que s’ofereixen en el web plaestrategic.cat es pot fer el seguiment diari de les novetats del procés de participació, amb fotos, enllaços, podcasts i, properament, les transcripcions textuals de totes les aportacions recollides, tant en les sessions de treball com en els programes de ràdio i televisió.

En el mateix web, l’apartat “Opina” convida a deixar comentaris que es tindran en compte en la redacció de la partitura estratègica. També es poden fer arribar opinions l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 103