PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Comença la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, enguany en format virtual

Avui comença a Vilanova i la Geltrú una nova edició de la Fira de Novembre. Una edició, la número trenta, que enguany serà de caràcter virtual, fruit de la situació sociosanitària que es viu arreu, a causa de la COVID-19. Malgrat la impossibilitat de fer l'activitat de carrer, que caracteritza la fira vilanovina, es col·locaran un seguit d'elements a l'espai públic, que recordaran a tothom que la ciutat està de fira.

El regidor de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Jordi Medina, explicava que la situació actual ha comportat tot un seguit de canvis: "Com a administració hem de ser curosos i rigorosos en l'organització de les activitats. Per nosaltres és prioritari minimitzar el risc de contagi entre la població, i limitar accions de marcat caràcter social en l'espai públic".

Medina explicava que enguany hi havia la voluntat de presentar un canvi en el model de Fira que coneixem, per tal d'adaptar-la als nous reptes com a ciutat i capital de comarca. Dins aquests canvis hi havia la voluntat d'incrementar la digitalització del certamen, amb l'actualització de la web firadenovembre.cat: "Aquest any volem que la web sigui el gran aparador de la ciutat. S'ha creat un nou disseny més atractiu i interactiu, per tal que els visitants puguin trobar ofertes, contactes dels 300 expositors, així com més d'un centenar d'activitats".

La proposta en aquest sentit, contempla conferències, xerrades, tertúlies, tallers i sessions formatives, espais d'assessorament i l'emissió de reportatges audiovisuals, així com la retransmissió en directe per Canal Blau TV del Pòrtic de la Fira. En aquesta renovada web també hi haurà espai per gaudir d'altres activitats representatives de la Fira de Novembre, com són els espectacles i concerts musicals. La web estarà disponible a partir de divendres dia 6 i fins al dia 15 de novembre. 

El Pòrtic de la Fira anirà a càrrec del consultor Xavier Marcet
Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa obrirà aquest vespre el Pòrtic de la Fira de Novembre 2020 sota el títol "Empreses consistents, gent positiva". Enguany l'acte es farà des de la Biblioteca del Museu Víctor Balaguer. Qui vulgui assistir-hi ho podrà fer de manera virtual al Canal de Youtube de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP Comunicació) o al Canal Blau.

Aquest acte serveix de preàmbul a la Fira de Novembre i consisteix en una conferència inaugural a càrrec de personalitats del món acadèmic, econòmic o empresarial. L'acte compta amb la participació del món empresarial del territori, així com de les institucions i entitats més representatives que participen a la Fira de Novembre de cada edició. 

Xavier Marcet i Gisbert (Terrassa, 1961), és president de Lead To Change (LTC), una empresa de consultoria en innovació estratègica que té com a missió ajudar les empreses a desplegar models d'innovació molt orientats a resultats i a donar-les suport en el desenvolupament dels seus projectes d'innovació i emprenedoria corporativa, amb seus a Barcelona, Boston i Santiago de Xile.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 103