Santander obrirà des d'avui més de 500 oficines smart red a la tarda

Santander començarà, a partir d’avui, a obrir les seves 500 oficines smart red. Aquestes sucursals són molt modernes i especialitzades en assessorament, per aquest motiu requeriran sempre cita prèvia amb un gestor de la sucursal i només obriran dues tardes a la setmana. L’obertura de les sucursals bancàries a les tardes està fora de conveni, per aquest motiu es va exigir un acord amb els sindicats. Tot i això, la necessitat de realitzar ajustos interns va obligar a endarrerir una setmana l’entrada en vigor de l’acord, segons fonts sindicals.

Les oficines més properes al Penedès amb aquest tipus de sucursals es troben a Vilafranca del Penedès, concretament a la rambla Nostra Senyora número 6, i al Vendrell, al carrer del Doctor Robert, 20.

L’horari vespertí acabarà a les 18.30h i l’assignació d’empleats a aquestes sucursals està remunerada amb una compensació anual de 3.500 euros. Hi treballaran 1.500 empleats del total de 32.611 que té el grup a Espanya i tots seran voluntaris, ja que el banc ha registrat una alta demanda d’interessats.

Actualment hi ha 500 oficines smart red però s’espera que siguin 1.000 a mitjà termini. Bankia va ser l’entitat pionera en liberalitzar els horaris bancaris el 2013 amb les “oficines àgils”, pensades per a transaccions senzilles com el pagament de rebuts. El següent banc en oferir horaris més flexibles per als seus clients va ser CaixaBank, amb les “oficines A”, que ara es diuen “Store” i que estan centrades en l’atenció personalitzada. ING disposa d’una petita xarxa de 29 oficines. Totes obren a les tardes fins a les 20. Les sucursals de Deutsche Bank també es poden trobar obertes després de les 15h. Santander Espanya té pendent realitzar un ajust laboral que afectarà el personal de sucursals de Popular per eliminar les duplicitats de la fusió.

0
0
0
s2smodern