PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Node Garraf impulsa la marca Garraf Turisme per reforçar la promoció de la comarca

L’agència Node Garraf va presentar dimarts al restaurant La Cucanya de Vilanova i la Geltrú una nova marca que vol aglutinar tota l’oferta de les poblacions de la comarca a nivell turístic: Garraf turisme. Aquesta és una de les quatre eines que s'han creat amb l'objectiu de reforçar la promoció i comunicació de la destinació Garraf.

Les altres eines que es van presentar són una nova web amb informació turística de la comarca; el segel ‘Garraf Sona’, un segell propi des festivals musicals de la comarca per tal de donar-los més visibilitat,i l'Inspirador, un expositor amb totes les propostes que es poden fer al Garraf i que, mitjançant el joc de la ruleta, convida als usuaris a realitzar les activitats que es poden fer a la comarca i ofereix tota la informació necessària per portar-les a terme, segmentada en vuit temàtiques.

Durant l’acte el president del Gremi d'Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, i el gerent del càmping Vilanova Park, Xavier Martínez, van valorar la temporada turística d’aquest estiu. Martínez va indicar que, després de deu anys de creixements continuats, les pernoctacions van baixarun 2,5% a l’agost. Matas va explicar que no ha estat una temporada tan bona com les dues anteriors perquè la de l’any passat va ser excepcional i serà difícil de superar. Pel que fa a les causes, tots dos les va atribuir al mal temps que ha fet aquest estiu comparativament amb altres destinacions turístiques competidores, a l’increment de l’oferta dels habitatges d’ús turístic, i a l’efecte del Mundial de futbol que es va celebrar a Moscou.

0
0
0
s2smodern