Node Garraf impulsa la marca Garraf Turisme per reforçar la promoció de la comarca

L’agència Node Garraf va presentar dimarts al restaurant La Cucanya de Vilanova i la Geltrú una nova marca que vol aglutinar tota l’oferta de les poblacions de la comarca a nivell turístic: Garraf turisme. Aquesta és una de les quatre eines que s'han creat amb l'objectiu de reforçar la promoció i comunicació de la destinació Garraf.

Les altres eines que es van presentar són una nova web amb informació turística de la comarca; el segel ‘Garraf Sona’, un segell propi des festivals musicals de la comarca per tal de donar-los més visibilitat,i l'Inspirador, un expositor amb totes les propostes que es poden fer al Garraf i que, mitjançant el joc de la ruleta, convida als usuaris a realitzar les activitats que es poden fer a la comarca i ofereix tota la informació necessària per portar-les a terme, segmentada en vuit temàtiques.

Durant l’acte el president del Gremi d'Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, i el gerent del càmping Vilanova Park, Xavier Martínez, van valorar la temporada turística d’aquest estiu. Martínez va indicar que, després de deu anys de creixements continuats, les pernoctacions van baixarun 2,5% a l’agost. Matas va explicar que no ha estat una temporada tan bona com les dues anteriors perquè la de l’any passat va ser excepcional i serà difícil de superar. Pel que fa a les causes, tots dos les va atribuir al mal temps que ha fet aquest estiu comparativament amb altres destinacions turístiques competidores, a l’increment de l’oferta dels habitatges d’ús turístic, i a l’efecte del Mundial de futbol que es va celebrar a Moscou.

0
0
0
s2smodern